HALSBÅND, SELER OG LINER

SENGE OG PUDER

LEGETØJ

SKÅLE

DOLLARDOG.DK ER DANSK FORHANDLER
AF HUNTER PRODUKTER

HISTORIEN

 

HUNTER er en familieejet virksomhed, der siden 1980 har specialiseret sig i fremstillingen af eksklusive produkter til hunde og katte. Med hovedkontor i Bielefeld, Tyskland og et væld af engagerede medarbejdere, der deler virksomhedens passion for dyrevelfærd, er HUNTER et af verdens førende mærker inden for kæledyrsindustrien.

KVALITETEN

 

Med kvalitetsstemplet »Made in Germany« er du sikret råmaterialer af højeste kvalitet og håndlavet perfektion i fremstillingen af hvert enkelt produkt til din firbenede ven. For HUNTER spiller høj kundetilfredshed og dyrenes velbefindende altid en central rolle.

HVOR INNOVATION ER TRADITION

 

HUNTERs entusiasme for kompromisløs kvalitet og brændende passion for innovation er gennemgående i både håndværk og valg af råmaterialer. I udviklingen af nye kvalitetsprodukter er HUNTERs motivation altid at give dyr og deres ejere den størst mulige glæde, funktionalitet og komfort.

HUNDE OG KATTE

 

HUNTER tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter og eksklusivt tilbehør til hunde og katte. Forkæl dit kæledyr med alt lige fra halsbånd, liner og skåle til senge, puder og legetøj. Alle HUNTERs produkter er fremstillet med stor omhu for funktionalitet i klassiske designs, moderne mønstre og attraktive farver.

HUNTERCPH NYHEDER

Innovation er et vigtigt grundlag for HUNTERs succes. Derfor anvender vi altid højkvalitets produktionsmetoder for løbende at udvikle og lancere nye funktionelle og eksklusive produkter på markedet. Se alle de nyeste produktinnovationer til dit kæledyr fra HUNTER her.