Kattehalsbånd

Hunter Kattehalsbånd til alle katte

 

Stort set alle katte elsker at gå på opdagelse og strejfe rundt på egen hånd. Derfor er der for mange katteejere en stor tryghed i at vide, at hvis deres kat skulle komme for langt væk hjemmefra, at man altid kan læse både navn og adresse på dens halsbånd. På den måde er der ingen tvivl om, for hvem, der end skulle møde din kat, at den tilhører en familie og ikke er alene i verden.

I HUNTERs brede produktsortiment til katte finder du eksklusive kattehalsbånd fremstillet af kvalitetsmaterialer med sikkerhedslåse, reflekser og små klokker, der giver dig mulighed for at tilbyde din kat den bedst mulige sikkerhed, når den er alene afsted på sine vandringer.

 

I Danmark er det ikke lovpligtigt at din kat skal bære halsbånd, men derfor er nu stadig en meget god idé at udstyre din kat med de bedste sikkerhedsanordninger på dens ekspeditioner. Hvis nogen skulle komme forbi en fremmed kat med et halsbånd på, så er der heller ingen betænkeligheder ved, at det er en huskat og ikke en omstrejfende vildkat. Ved at give din kat et halsbånd på, kan du altså forhindre ubehagelige situationer og give din kat en større sikkerhed.

Interesseret i vores produkter?

Besøg vores webshop her

HUNTER Kattehalsbånd med navneskilt og klokke

 

Noget alle katteejere er bange for, er at deres kat kommer for langt væk hjemmefra og ikke selv kan finde tilbage igen. Derfor er der mange katteejere, som sætter et halsbånd med navneskilt omkring kattens hals for at vise omverdenen, at den ikke er alene. For katte i Danmark er der ingen regler, men vi anbefaler i høj grad, at man lader den bære navneskilt med tydelig information om, hvor katten hører til.

 

Din kat fortjener kun det bedste – uanset om det gælder valg af kattelegetøj, plejeprodukter, godbidder eller halsbånd. Hos Hunter Copenhagen shoppen har vi et bredt udvalg af funktionelle kattehalsbånd med klokke i læder, som fås i flere dæmpede farver og enkle designs, der passer til enhver kat, enhver katteejers smag og enhver situation, hvor din kat er på egen hånd.

Flere af HUNTERs mest populære kattehalsbånd er fremstillet i smidigt og blødt nubucklæder, der er utrolig behageligt for din kat at have om halsen. HUNTER fremstiller udelukkende deres kattehalsbånd og katteseler af de bedste materialer, og så håndlaves de alle i Tyskland af erfarne eksperter i læderhåndværk, hvorfor de har HUNTERs høje kvalitetsstempel »Made in Germany«.

 

HUNTER kattehalsbånd med sikkerhedslås og reflekser

HUNTER kattehalsbånd i slidstærkt nylon med sikkerhedslås og reflekser er perfekte til de mere adrætte udekatte, uanset om den er langhåret eller korthåret. Et kattehalsbånd fra HUNTER er en enkel og meget praktisk måde at oplyse andre om, at katten tilhører en ejer, der bekymrer sig om den.

 

De elegante nylonhalsbånd med sikkerhedslås og reflekser fås i flere smarte farver og i et væld af mønstre og designs, der afspejler tidens trends. Kattehalsbåndene kombinerer eventyr og sikkerhed, når din kat er på egen hånd, og du kan endda få HUNTER halsbånd med LED lysrør lavet af blød silikone, der er synlig fra en afstand på op til 500 meter. En perfekt sikkerhedsforanstaltning til de mørke aftener og sene nattetimer, hvor din kat er alene ude på eventyr.

HUNTER katteseler til killinger og voksne katte

 

I Hunter Copenhagen shoppen kan du naturligvis også få et bredt udvalg af katteseler til killinger og voksne katte. HUNTER Katteseler er velegnet til katte, som af forskellige årsager ikke kan blive lukket udenfor på egen hånd. Ved at anvende en kattesele med en tilhørende snor, får du rig mulighed for at lufte din kat.

 

Ofte kan det være en rigtig god idé at bruge en sele til din kat, når du går tur med den, fordi en sele er mere skånsom for kattens ryg og halsområde. På samme vis som hundeejere, der går tur med deres hund, kan der på gåture med din kat godt ske pludselige bevægelser og ryk i forskellige retninger. Hvis der sker mange voldsomme og pludselige ryk, kan det overbelaste kattens nakke og i værste fald give din kat uoprettelige rygskader. Derfor kan en kattesele være en rigtig god løsning, hvis du gerne vil lufte din kat.

 

Hvad enten du vælger en kattesele eller et kattehalsbånd til dit kæledyr, så er det meget vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Både seler og halsbånd til katte fra HUNTER Cph, er specialudviklet til kattens anatomi. I produktudviklingen er derfor taget højde for, at katten ikke bare kan smyge sig ud af selen og at halsbåndet sidder godt fast om halsen, uanset om katten er stillesiddende eller under aktivitet.

 

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af HUNTER kattehalsbånd og katteseler, eller hvis det halsbånd du lige står og mangler ikke er at finde i sortimentet, kan du kontakte os på telefon (+45) 28 56 71 03 eller på mail info@huntercph.dk. Du og din kat er naturligvis også altid mere end velkommen til at besøge os i Hunter Copenhagen shoppen og prøve jer frem blandt alle vores halsbånd og seler.