Hundesenge

Hunter hundesenge  

 

Når du vælger en hundeseng fra HunterCph, så behøver du ikke vælge mellem, hvad der er bedst for din hund eller dine æstetiske principper, da HUNTERs hundesenge tilpasser sig hundens kropsvægt og form, er åndbare og antibakterielle, vand- og smudsafvisende samt utrolig nemme at rengøre og vedligeholde.

 

Kendetegnende for HUNTER er de høje krav som stilles til hundesengenes kvalitet og funktionalitet. Derfor er hundesengene formgivet i et væld af elegante varianter af talentfulde designere, der konstant er optaget af at afprøve nye ideer i praksis, hvilket garanterer din hund optimal komfort og funktionalitet.

Interesseret i vores produkter?

Besøg vores webshop her

Hundesenge med innovative funktioner

 

Med de innoverende SILVERPLUS® og BIONIC FINISH® C6 tekstilbehandlinger sætter HUNTER de højeste standarder inden for funktionelle hundesenge, hundepuder og hundetæpper. De ressourcebesparende teknologier er udviklet med henblik på at sammensmelte komfort, hygiejne og holdbarhed.

 

SILVERPLUS® forhindrer lugtdannende bakterier i at formere sig, hvor selv lave vasketemperaturer er nok til at sikre effektiv bakteriebeskyttelse. Takket være BIONIC FINISH® C6-efterbehandlingen kan hundesengene også modstå vand, olieholdige væsker og snavs, hvilket i høj grad letter vedligeholdelsen.

 

HUNTER hundesenge findes i et væld af kvalitetsmaterialer såsom kunstlæder, nylon, polyester, bomuld og vinyl. Ved hjælp af de integrerede lynlåse i betrækket kan hundesengenes fyld tages ud uden de store anstrengelser og blive vasket i maskinen, hvorfor det ligeledes er nemt at holde hundesengene rene.

 

Komfortable hundesenge, der matcher ethvert hjem

 

Du kan få HUNTER hundesenge i et utal af mønstrede og farverige designs, der vil matche ethvert hjem. Du kan blandt andet vælge imellem hundesenge i vintage look, i minimalistiske og tidløse design eller i sporty og nautisk stil i flere forskellige størrelser til enhver hunderace. Der er derfor ikke helt uden grund at HUNTER er et stor et hit blandt hundelskere.

 

I vinterperioden er især komfortable hundesenge med bløde polstrede kanter helt ideelle. Her kan du finde flere elegante hundesenge i en række klassiske farver, som er ekstra hyggelige med pels look, der giver et strejf af luksus. Hvad enten du ønsker en rektangulær eller rund hundeseng, så kan du finde det hele i HUNTERs brede sortiment af hundesenge.

Det er kun naturligt, at du ønsker at din hund skal have det behageligt, uanset hvor den befinder sig. Derfor skal din hund selvfølgelig have sit eget lille sted der, hvor du bruger meget tid – hvad enten det er i stuen, på kontoret eller i køkkenet. Hundesengene produceres i designserier, hvorfor du altid vil kunne finde matchende hundepuder og hundetæpper.

 

Hundetæpper og hundepuder fra HUNTER

 

Hundetæpper og hundepuder er altid en praktisk løsning, som hurtigt kan skabe et trygt sted for din hund at hvile – hvor som helst, når som helst. HUNTER hundetæpper og hundepuder er lige så nyttige derhjemme som under rejsen eller i ferier, da de både er fleksible og pladsbesparende. Det er altid nemmere at tage et sammenfoldet hundetæppe med på ferie end en hundeseng.

 

HUNTER hundetæpper er perfekte, når du er på farten. Du kan nemlig anvende tæpperne på bilens bagsæde og dermed beskytte bilbetrækket mod snavs og hundehår. Hundetæpper og hundepuder er også nyttige i dagligdagen, især i efteråret og vinterperioden. Takket være det bløde materiale forbliver tæpperne varme og hyggelige, også selvom de ikke er polstret. De fleste hundepuder fra HUNTER er udstyret med lynlås for nem udtagning af fyld, og både tæpper og puder kan vaskes direkte i maskinen.

 

Inden et endeligt køb, er det altid en god idé at lade hunden prøve hundesengen, da hunde er meget forskellige. Nogle hunde kan lide at ligge helt krøllet sammen omgivet af kanter, mens andre hunde kan lide at ligge helt udstrakte. Du er altid meget velkommen til at besøge Hunter Copenhagen shoppen og prøve dig frem mellem indbydende hundesenge, bløde hundetæpper og komfortable hundepuder til både indendørs- og udendørsbrug.
Facebook     Instagram