Om Hunter Copenhagen

Velkommen til Hunter universet i Danmark.

Kvalitet i alt, hvad vi gør!

 

HUNTERs stærke lidenskab for kvalitet gælder ikke kun i vores innovative produktudvikling og begejstring for håndlavet perfektion. Vi vil give glæde til både dyr og deres ejere. Som et af verdens førende mærker inden for kæledyrsindustrien står HUNTER for troværdighed, kompromisløs kvalitet og dyrevelfærd.

 

HUNTERs produktsortimentet indeholder i øjeblikket over 5.500 eksklusive produkter til hunde og katte, hvor du finder alt lige fra halsbånd og liner til komfortable puder og senge samt innovativt legetøj og trendy accessories. Dit kæledyr fortjener kun det bedste og HUNTER kan tilbyde alt, hvad I kunne ønske jer.

 

Hunter Copenhagen shoppen er placeret i den store, lyse specialforretning DollarDog på 600 kvadratmeter i Helsinge. I HUNTER universet kan du få ny inspiration og løbende blive opdateret på de nyeste trends, designs og innovative kvalitetsprodukter fra HUNTER.

 

Hunter Copenhagen Shoppen byder på et bredt sortiment af alle HUNTER produkter. DollarDog er lagerførende med det meste, men skulle du have et særligt ønske om et bestemt produkt, som ikke føres i Danmark, så bestiller vi det gerne hurtigt og nemt hjem til dig.

 

Living with dogs and cats is a lifestyle

 

Alle HUNTER produkter kan også bestilles online på www.dollardog.dk