hundehalsbånd

Hunter hundehalsbånd og hundeliner i læder

 

Hos Hunter Cph finder du eksklusivt hundeudstyr i et væld af lækre læder materialer. Her kan du blandt andet vælge mellem hundehalsbånd og hundeliner fra HUNTER i flere flotte farver og smukke designs til både træning, leg, dressur og lange gåture.

 

Som en familiedrevet producent anvender HUNTER kun højkvalitets produktionsmetoder i fremstillingen af komfortable hundehalsbånd og funktionelle hundeliner. De forskellige materialer udvælges med yderste omhu og bliver hos HUNTER omdannet til fashionable og funktionelle accessories.

 

Det er derfor ikke helt uden grund, at HUNTER er kendt for at stille høje krav til både materialer og håndværk, når det gælder fremstillingen af deres kvalitetsprodukter til både hunde og katte.

Interesseret i vores produkter?

Besøg vores webshop her

Hvilken type læder skal jeg vælge til min hund?

HUNTER fremstiller et væld af eksklusive hundehalsbånd og hundeliner i læder. I deres sortiment finder du flere forskellige læderkvaliteter. Du kan vælge blandt nappalæder i høj kvalitet, varmt elglæder, naturligt bison læder, blødt sadellæder, miljøvenligt læder og behageligt kunstlæder.

For HUNTER er læder ikke bare læder. Derfor er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type læder du ønsker. Er halsbåndet til en familiehund, en jagthund eller en skødehund? Det er nemlig ikke helt ligegyldigt. Er halsbåndet eksempelvis til en jagthund skal hundehalsbåndet i læder kunne holde til et højt aktivitetsniveau og lange ture i naturen. Er læderhalsbåndet i stedet til en skødehund kan det være af mere dekorativ karakter uden at skulle tage højde for slidstyrken. Det er også altid vigtigt, at halsbåndet sidder godt på hunden og er behageligt at have på. Vælg altid det, der passer bedst til dig og din hund.

 

Hundehalsbånd i nappalæder

Nappalæder er en meget glat, men skridsikker lædertype af god kvalitet. Det behagelige kvæglæder er garvet og olieret, så det er utrolig slidstærkt. Dertil findes nappalæder i en bred vifte af flotte farver, der bevarer læderets naturlige karakter.

HUNTERs hundehalsbånd i nappalæder er lavet i Tyskland af uddannede eksperter, og for at give din hund et helt særligt komfortniveau, er der i mange af HUNTERs andre hundehalsbånd indsat en blød læderforing af nappalæder.

For HUNTER er dyrets velfærd altid afgørende. Derfor er det af højeste prioritet at sikre en god pasform og funktionalitet, når det kommer til design og håndværk. Dette er også grunden til at flere af HUNTERs hundeliner er justerbare, hvilket er ideelt til enhver hundeejer, som kræver høje kvalitetsstandarder.

 

Kraftigt sadellæder til alle behov

HUNTER fremstiller også lækkert hundeudstyr af det fineste sadellæder, der er velegnet til alle behov. Det meget bløde kvægskind er utroligt robust takket være den specielle behandling af det rå skind. Dertil behøver HUNTERs hundehalsbånd i sadellæder knap nok pleje, da de allerede er forbehandlede.

Varmt elglæder i højeste kvalitet

Som det altid er tilfældet med HUNTERs produkter, har dit kæledyrs velvære den højeste prioritet. Derfor finder du selvfølgelig også blødt og varmt elglæder til enhver hunderace. Det ekstremt sjældne og værdifulde elglæder fra Skandinaviens skove er blandt de fineste lædertyper i verden. Det skandinaviske elglæder forarbejdes dog forsat i Tyskland af HUNTERs erfarne eksperter.

 

Hundehalsbånd i blødt kunstlæder

HUNTERs halsbånd i kunstlæder er ekstremt blødt og de er derfor meget behagelige for din hund at have på. Kunstlæder har de egenskaber, at de kan tørres rent og er vandafvisende såvel som varme- og koldafvisende. Hos Hunter Cph kan du vælge hundehalsbånd og hundeliner i premium-kvalitets kunstlæder.

 

Eksklusivt bison læder

Det læder, der anvendes i HUNTERs eksklusive sortiment, stammer fra bæredygtige bison gårde i Nordamerika. Denne herkomst garanterer, at dyrene opdrættes under kontrollerede forhold, og at råmaterialerne er af den bedst mulige kvalitet.

Hvert bison læderskind har sit eget unikke græsningsmønster, hvilket betyder, at ikke to produkter er ens. Ud over det rustikke, naturlige udseende er bison læder også behageligt blødt. Hver enkelt vare i eksklusivt bison læder er fremstillet manuelt i HUNTERs fabrik i Tyskland.

 

Vegetabilsk garvet læder

I Hunter Copenhagen shoppen tilbyder vi håndlavede hundehalsbånd i vegetabilsk garvet læder. Denne lædertype er særlig miljøvenlig og fremstilles ved hjælp af plantebaserede tannin. I vores udvalg af vegetabilsk garvet læder kan du vælge halsbånd og liner i flere skønne designs og farver. Ligeledes vil både tid, lys og daglig brug give det vegetabilske garvet læder den flotte, naturlige patina.
Facebook     Instagram