KATTELEGETØJ

HUNTER KATTELEGETØJ

 

Katte har ofte deres egne præferencer, når det kommer til kattelegetøj. Nogle katte kan lide farverigt legetøj, andre katte elsker spændende legetøj lavet af naturlige materialer, mens andre katte foretrækker at lege med fjer eller papir.

I Hunter Copenhagen shoppen finder du derfor et bredt udvalg af forskelligt kattelegetøj, så du altid kan være sikker på, at finde det helt rigtige legetøj, der passer til netop din kat.

Du finder i Hunter Copenhagen shoppen et stort udvalg af kvalitets-udstyr til din kat eller katte. Bredt udvalg af  katte-huler i forskellige faconer, plys, stof og med indbygget kattelegetøj. Pæne flot designet Hunter melamin katteskåle, halsbånd i holdbart materiale, naturlige lækre godbidder og meget mere!

Interesseret i vores produkter?

Besøg vores webshop her

KATTELEGETØJ, DER STIMULERER DIN KATS SANSER

 

Regelmæssig leg og motion er vigtig for stimulering af din kats instinkter. Derfor kan du her hos Hunter Cph finde intelligent legetøj til alle katte, som fremmer leg og aktiverer alle sanser. Blandt udvalget finder du vores ELROY kattelegetøj, som fås i flere forskellige designs og sjove dyreformer såsom kaniner, fugle, mus og hunde. ELROY legetøj til katte er fremstillet af slidstærkt polyester, så det kan modstå selv de mest intensive lege.

 

For at gøre kattelegetøjet så uimodståeligt som overhovedet muligt, består legetøjsfyldet af tiltrækkende catnip, som vil vække enhver kats interesse for legetøjet. Dette kattelegetøj opfordrer din kat til at lege og stimulerer alle din kats sanser. Du kan både anvende legetøjet sammen med din kat eller din kat kan underholde sig selv i flere timer sammen med ELROY legetøjet.

 

HUNTER LEGETØJ, DER FREMMER DIN KATS JAGTINSTINKT

 

Alle katte er født med et jagtinstinkt, og derfor elsker de at jage. Men hvis ikke din kat får lært at jage, er der stor sandsynlighed for at din kat vil komme til at kede sig og blive umådelig doven. Læring gennem leg er derfor en nødvendighed for at stimulere din kats jagtinstinkt. Særligt kan huskatte godt lide at lege med fiktive byttedyr, som de er i gang med at nedlægge. Som for eksempel når din kat springer på et garnnøgle, som om det var en levende mus.

 

Huntercph.dk tilbyder vi kvalitet til alle katte, og når din kat skal jage for sjov, så er FAMY legetøjet fra HUNTER helt perfekt. Den klassiske drillepind er utrolig populær blandt både katte og deres ejere, da de hyggelige små figurer af farvede fisk på enden af ​​drillepinden lyser op, når din kat interagerer med dem. Katte kan slet ikke få nok af de springende, svingende og smidige legetøjsfigurer, der både bidrager til udviklingen af deres jagtinstinkt og vedligeholdelse af deres fysiske sundhed.

INTELLIGENT LEGETØJ TIL KATTE FRA HUNTER

 

MANILA kattelegetøjet fra HUNTER er ideel til katte, der måske er lidt for hurtige til at spise deres kattemad. Det intelligente legetøj til katte stimulerer trangen til at lege, holder din kat mental sund og er et effektivt og behageligt middel til at forhindre din kat i at fortære sit daglige tørfoder alt for hurtigt.

 

Når du åbner kattelegetøjet MANILA, vil du opdage den lille “mad labyrint”, der er skjult inde i legetøjet. Du kan fylde MANILA-legetøjet med din kats tørfoder og forsegle det. De små indvendige skillevægge sikrer, at din kat skal lege med legetøjet, indtil de enkelte stykker foder selv finder vej ud af legetøjet. Aktiveringslegetøjet garanterer således underholdning i flere timer ad gangen. Kattelegetøjet er desuden lavet af hygiejnisk, glat plast og kan komme direkte i opvaskemaskinen.

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af legetøj til katte fra HUNTER, eller hvis det du lige står og mangler ikke er at finde i Hunter Copenhagen shoppen, er du meget velkomment til at kontakte os. Vi bestiller gerne de ønskede varer hjem specielt til dig og dit kæledyr.