Hundeskåle

HUNTER HUNDESKÅLE

KVALITET DU KAN HAVE TILLID TIL

HUNTER producerer eksklusive foderskåle til hunde med flot design, høj kvalitet og din hunds sundhed for øje. Hos HUNTER Cph er det muligt at finde en hundeskål, der passer til din hund og dit hjem, uanset om den skal være farverig, moderne eller minimalistisk. Alle HUNTERs hundeskåle er produceret i materialer, der ikke er sundhedsfarlige, og som også anvendes i menneskers køkkenhusholdning. Du kan derfor have fuld tillid til din hunds foderskåle, der både er vaskbare, hygiejniske og yderst slidstærke.

Den eftertragtede klassiske hundeskål i melamin er imponerende. Ikke kun for sin funktionalitet, holdbarhed og modstandsdygtighed mod ridser, men også på grund af det store udvalg af indbydende farver og unikke designs. De aftagelige skåle i rustfri stål kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, og de sælges også separat.

HUNTERs melaminhundeskåle er 100% smagsneutrale og leveres i størrelserne 160 ml, 350 ml, 700 ml. Til store hunde findes nogle af varianterne også med en kapacitet på 1400 ml. Melamin hundeskålene er desuden kendetegnet ved at have meget lav vægt samt en gummiindsats i bunden, der gør skålen yderst skridsikker. De kan både anvendes til mad og vand.

HunterCph flere skåle

Interesseret i vores produkter?

Besøg vores webshop her

Har din hund problemer med luft i maven, fordi den spiser for hurtigt eller tendens til overvægt, har HUNTER Cph løsningen. Feeding Controle er navnet på en variant af foderskåle til hunde, der på grund af skålens udformning, tvinger hunden til at spise langsommere og mindre ad gangen. Den langsommere indtagelse af maden forbedrer hundens fordøjelse og sørger for en mere kontrolleret spisevane. Feeding Controle hundeskålene er lavet i melamin. De kan let rengøres i opvaskemaskinen og fås i forskellige former, farver og størrelser.

 

FYLD HUNDESKÅLEN MED HUNTER SNACKS

HUNTERs snackvariationer er en kulinarisk oplevelse for din firbenede følgesvend. De findes i forskellige smagsvarianter og med forskellige tand- og åndeplejende egenskaber. Alle ingredienser er nøje udvalgt og omhyggeligt forarbejdet med din hunds velvære og sundhed for øje. Det populære udvalg af HUNTER snacks er blevet udvidet med innovative belønningssnacks, der giver masser af variation og nydelse. Disse er velegnet til træning og aktivitetsleje og fås i to smagfulde varianter: Toffee og Konfekt.

Brug også HUNTERs snack varianter til din HUNTER Snack Bottle, der er et interaktivt og mentalt stimulerende hundelejetøj, som vil stimulere og udfordre enhver hund. Fyld snackflasken med lækre og smagfulde HUNTER snacks. Det er nu op til hunden at finde ud af, at godbidderne kommer ud gennem flasken, når den trækker i rebet. Flaskehalsen er udstyret med en gummibold der, udover at gøre lejetøjet endnu mere interessant for din hund, også renser dens tænder og masserer dens tandkød. Det er nemt og enkelt at fylde snackflasken med din hunds yndlings HUNTER snacks eller tørfoder.

HUNTER HUNDEARTIKLER TIL REJSER OG TURE

Skal din hund med på tur, har HUNTER de bedste pladsbesparende løsninger der sikrer, at din hund nemt og bekvemt kan få mad og drikke, uanset hvor I befinder jer: en serie produceret i hygiejnisk og vaskbar silikone, der også går i vaskemaskinen.

LIST serien består blandt andet af en hundeskål i sammenfoldeligt silikone, der kan foldes sammen så den intet fylder. Du kan nemt have den i en lomme eller taske, når du skal på ture eller udflugter med din hund. Den har en kapacitet på 590 ml, og den kan både bruges til HUNTER snacks eller vand. Serien indeholder også en på-tur-drikkeflaske, der er en af HUNTERS innovative nyheder. Selve drikke-skålen, der er kompatible med alle standard plastflasker, er fremstillet i silikone. Fyld flasken med vand, når din hund er tørstig og vip silikonedelen ned, så den bliver til en skål. Sikkert, nemt og bekvemt på alle typer udflugter.

 

FLERE HUNTER HUNDEARTIKLER OG TILBEHØR

Ønsker du at skåne gulvet i hjemmet for hundemad og vandsprøjt, bør du investere i et praktisk og stilfuldt underlag med en ekstra høj kant til dine foderskåle. De sikrer at vand og foder bliver inde på underlaget. Underlagene er i silikone fordi det er nemt at rengøre og står godt fast på gulvet.

HUNTER producerer kvalitetsprodukter til enhver hund – også dem med specielle behov. En hundeskål på stativ kan være løsningen til store eller gamle hunde. Med et sådant stativ kan man indstille efter hundens højde og sikre, at den spiser behageligt og afslappet og undgår smertefulde forvridninger under måltiderne. Stativet fra HUNTER er naturligvis produceret i den velkendte gode kvalitet og skålene i hygiejnisk og vaskbart rustfrit stål.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af hundeartikler, om det er hundeskåle, hundesenge eller hundeseler, eller du blot står og mangler noget, der ikke er at finde i sortimentet, kan du kontakte os på telefon (+45) 28 56 71 03 eller på mail info@huntercph.dk. Du og din hund er naturligvis også altid mere end velkommen til at besøge os i HUNTER Copenhagen shoppen. HUNTER er din sikkerhed for høje kvalitets- og funktionalitetskrav, et attraktivt design og maksimal sikkerhed for dit kæledyr.




Facebook     Instagram